KAKO ZARADITI NA TRAFFIC MONSOON-u

31.01.2015.

Traffic monsoone je novi program za razmjenu prometa (traffic exchange) koji vam omogućava da zaradite provodeći na internetu bukvalno 5 minuta dnevno.
Svaki dan možete zaraditi od $0,10 - $0,15 gledajući reklame. Izgleda malo, strpite se vidjećete da i nije baš tako.

Šta je to što me nagnalo da vam preporučim baš ovaj program u moru traffic exchange programa, šta je to što ga čini jedinstvenim?
Samo traffic monsoone, jedini od svih daje 100% bonuse od direktnih referala. Ovo nećete naći više nigdje. Zato pozovite prijatelje da se učlane.
Dakle, kada vaš prijatelj pogleda npr. 5 reklama po 2 centa, istog trena i vi dobijate 10 centi.
Teoretski vaš prijatelj će za mjesec dana, ako je svaki dan pogledao reklame zaraditi 3$-4$. Vaši bonusi će izgledati ovako:
1 prijatelj 3$
10 prijatelja 30$
100 prijatelja 300$

Ovo više nije mala zarada. radi ovoga vrijedi provesti 5 minuta dnevno za računarom.

Da bi dobili zaradu od prijatelja morate ispuniti jedan uslov, samo jedan. Morate u toku 24h (tajmer će vam odbrojavati koliko vam je vremena ostalo) pogledati 10 reklama klikom na "Start Surf 2:1 20 sec".



Ponudu reklama i njihovu vrijednost možete vidjeti na slici ispod:


Dakle, kliknete na zelenu ikonicu "Claim", pustite da prođe predviđeno vrijeme, ukucate zadati kod i to je to. Želim napomenuti da se reklame ne moraju gledati, samo je pokrenete, možete surfati ili raditi bilo šta, kasnije se vratite se da ukucate kod.

Samo kretanje po stranici možete vidjeti na slijedećem video klipu.




Oznake: internet, zarada, mikro zadaci, neobux, clixsense, ptc, kliktanje, otvaranje reklama, zarada na internetu, paypal, garantovana isplata, bez ulaganja, crowdflower, rainforest

<< Arhiva >>